Wifi

Connectivity. Altijd en overal verbonden zijn met het internet. We kunnen niet meer zonder. 

Of we het nu hebben over business people die belangrijke presentaties moeten geven of cruciale info verwachten … Of over ouders die telkens opnieuw voor de kids zo snel mogelijk ‘de wificode’ proberen te bemachtigen. 

Een goede en snelle wifi-verbinding is bijna een van onze basisbehoeftes. Dat u als hoteleigenaar daaraan tegemoet wil komen, dat is een evidentie.  

​​​​​​​​​​​L​e​t​'​s ​g​e​t in ​t​ou​ch​!

Ruckus Elite Partner

De beste manier om deze – terecht – hoge verwachtingen het hoofd te bieden, is kiezen voor de topproducten van Ruckus. 

Als Elite Partner én Hospitality Specialist heeft Ubicum daarnaast alle kennis in huis om de Ruckus-producten in uw accommodatie tot in de puntjes te installeren en configureren. 

U krijgt er een perfecte dekking door, hypersnel internet en doorgedreven support. Kies voor Wifi 6 en je wifi-ervaring kan niet meer stuk!

Ik maak een afspraak

Wifi 6

Wifi 6 heeft een 3-tal uitgesproken voordelen:

  1. De batterij van je toestel gaat langer mee wanneer je surft op het internet.
  2. Er kunnen meer mensen tezelfdertijd op het internet, zonder verlies aan snelheid.
  3. Meer zelfs, er kunnen meer mensen tezelfdertijd op het internet én je surft sneller dan via Wifi 5.

Vooral in accommodaties of plaatsen waar veel mensen op hetzelfde moment een wifi-connectie willen gebruiken is dit een absolute meerwaarde. Denk maar aan vergaderzalen, eetzalen of restaurants (hoewel we de gasten daar liever niet op hun toestellen bezig zien uiteraard), fitnessruimtes … Ook in studentenkoten of in de zorgsector komt Wifi 6 compleet tot zijn recht.

Persoonlijke wifinetwerken

Gebruiksgemak staat voor uw gast, bewoner of medewerker voorop. Wat nu als we u vertellen dat we voor elke kamer of medewerker een eigen wifinetwerk kunnen voorzien zonder dat u daar telkens een aparte access point voor moet voorzien. 

We maken via het algemene netwerk aparte logins zodat de gast enkel zijn tv aanstuurt of de student enkel op zijn printer afdrukt. Ook uw medewerker bedient op deze manier enkel de toestellen die hij of zij nodig heeft. Ziet u de mogelijkheden al voor zich? En ook de frustraties die je met deze set-up al op voorhand in de kiem smoort? Enkel win-win, toch?


Bridges of point-to-point connections

Heb je meerdere gebouwen op 1 terrein? Dan zorgen wij voor een performante oplossing. Aan de hand van bridges trekken we uw wifi zonder problemen door. Zonder verlies van snelheid of dekking uiteraard.


Meer oplossingen

Meer oplossingen

Laten we samen uw 

projecten verwezenlijken.