Telefonie | VoIP

Telefoneren doen we tegenwoordig over het internet. Een andere manier is een minderwaardige manier. Het moet gezegd worden. 

VoIP of Voice over IP betekent bellen over internet. Het enige wat je dan nog nodig hebt is, inderdaad,  stabiel internet. 

Maar ook dat is in een hotelwezen een eenvoudig uitgemaakte zaak. Het stabiel internet heeft u sowieso nodig, dan kunt u er ineens ook extra voordeel uit halen in functie van uw telefonie. 

Daarnaast haalt u zoveel meer uit deze service. Beperk uzelf niet tot de klassieke telefooncentralemindset, but think big! U kunt het nog zo snel of gek niet bedenken of het is geregeld. Maar daarover straks meer.

  

Ik maak nu een afspraak

Goedkoopste tarieven

Dure telefooncentrales behoren tot een ver verleden. IP-telefonie is ontzettend schaalbaar en flexibel. Een gebruiker toevoegen of verwijderen? Andere wensen? In een handomdraai hebben we het voor u geregeld.

Het onderhoud en de beveiliging van VoIP-telefonie kunnen we met Ubicum – als telecomprovider voor bedrijven – ook aanbieden. De maandelijkse abonnementskosten en gesprekskosten zijn stukken lager. Denk alleen maar aan de buitenlandse calls die u voert … daar ondervindt u door het telefoneren over internet zo goed als geen meerkosten meer van. 

Geïnteresseerd? Informeer dan zeker naar wat Ubicum voor uw bedrijf kan betekenen. Wij handelen de overdracht voor u af. Dus u hoeft zich daarover helemaal geen zorgen te maken.

Ik maak een afspraak

Doorgedreven custom programmatie

Ubicum denkt met u mee om uw telefooncentrale zo user & guest friendly mogelijk te maken. U kunt ook ongelooflijk veel automatiseringen instellen, gekoppeld met bijvoorbeeld uw agenda of andere relevante apps. 

U kunt onnoemelijk veel hypothetische als-dan-situaties instellen op basis van ingestelde uren, oproep- of wachtrijen, wake-up calls, externe calls … Uw housekeepers kunnen via de telefoon van elke kamer door simpelweg een knop in te drukken de status doorgeven waardoor de receptiemedewerkers weten waar ze al opnieuw gasten kunnen inchecken. U leest het al, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Toegangscontrole deurbel

Wilt u de toegang tot uw accommodatie – of delen daarvan – op bepaalde momenten beheren met uw telefonie? Dan kan dat uiteraard ook. 

Koppel dat met een videofoon en de veiligheid van uw medewerkers is sowieso gegarandeerd.

a camera mounted to the side of a wall

Meer oplossingen

Meer oplossingenHospitality TV

Wifi

Camerabewaking​

Laten we samen uw 

projecten verwezenlijken.