Hospitality TV

Een hospitality-tv of hotel-tv kunt u niet vergelijken met de tv die u thuis heeft. 

Ze staat om te beginnen garant voor dubbel zoveel branduren en daarnaast is ze aanstuurbaar. Alle tv’s worden aangesloten op hetzelfde netwerk en u kiest als eigenaar wat voor wie zichtbaar is en wanneer. 

Gelukkig kunnen de tv’s ook net iets beter tegen een stootje waardoor vervanging minder snel nodig is.


Ik neem contact op

Philips Professional Display Solutions

Ubicum kiest bewust voor kwaliteit en inzetbaarheid. Dat is waarom we samenwerken met Philips Professional Display Solutions (PPDS), die ons de hoge kwaliteit garandeert die we van Philips gewoon zijn. 

Deze performante toestellen gaan sowieso hun tijd mee. Heeft u interesse in smartboards of digital signage? Weet dan dat we ook dit voor u kunnen verzorgen.

Ik neem contact op​

Ingebouwde chromecast

Streamen of casten kunnen we al niet meer uit ons dagelijks leven wegdenken. Het casten wordt ook steeds eenvoudiger. De Philips Mediasuite-tv’s hebben ingebouwde chromecasts. Handig toch? Zo kan uw gast streamen:

  • vanuit zijn favoriete apps op zijn smartphone, bv. Netflix, Disney+, Amazon Prime …
  • rechtstreeks vanuit de browser, bv. YouTube,
  • met de castapp van de smartphone zodat het scherm naar het tv-scherm gekopieerd wordt.

Wanneer uw gast op verplaatsing zijn favoriete serie verder kan kijken, dan voelt die zich gegarandeerd een beetje meer thuis en minder gespannen. Zalig toch?


Wist je dat Ubicum het eerste hotel met Netflix in België realiseerde?


Smartinfo in huisstijl

Misschien wel de interessantste functie van hospitality-tv’s is het gebruik van smartinfo. U beslist wat de gast te zien krijgt, of dat nu bij het binnentreden van de ruimte is of bij het voor het eerst aanzetten van de tv. U kunt de gast welkom heten, de belangrijkste info verschaffen (over ontbijt en restaurant bijvoorbeeld), promoties tonen, uw menukaart … U bedenkt het en wij zorgen ervoor. En dat uiteraard volledig in uw huisstijl. 

Wil uw medewerker daarna ook zelf de inhoud van het infokanaal vormgeven, dan kan dat via een eenvoudig dashboard. U heeft ons niet meer nodig, maar staan u natuurlijk bij wanneer nodig.


Zenderaanbod

Het zenderaanbod blijft – ondanks het meer en meer inburgeren van streamingplatforms – voor hotels ontzettend belangrijk. Gezien uw gasten een internationale doelgroep vormen is satelliet-tv veruit de meest aangewezen keuze. 

Ubicum verzorgt elke stap van dat proces en kan u op dat gebied professioneel adviseren. Uiteraard zijn zenderpakketten van TV Vlaanderen en andere broadcast centers mogelijk.

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Laten we samen uw 

projecten verwezenlijken.