Over ons

Van IT naar hospitality IT

Expertise met een focus

Sinds 2008 heeft Ubicum rasechte IT-ers in huis. Wat betekent dat we bij Ubicum véél meer dan gewoon pakketverkopers zijn. We begrijpen de achterliggende logica van die pakketten, begrijpen hoe ze communiceren en hebben een ongeëvenaard inzicht in de opzetmogelijkheden.

Daarnaast zijn we al even lang actief in de hospitalitysector, waardoor we een grondige en uitgebreide kennis en expertise in dat veld kunnen voorleggen. U geniet als klant dus dubbel en dik mee van de creatieve vrijheid die we u tijdens het gezamenlijke ontwerpproces van al uw hotel-IT kunnen bieden én de feeling met het werkveld waar we ondertussen beiden zoveel van houden.


person holding blue and brown map

Waarom kiezen voor Ubicum?

person using phone and laptop

Flexibel

We erkennen dat bouwen en renoveren nu eenmaal onvoorziene omstandigheden met zich meebrengt. 

En hoewel we houden van een efficiënte planning en uitvoering waarbij we helder communiceren, begrijpen we dat flexibiliteit voor u belangrijk is. 

Dus wanneer het nodig is, doen wij alles in onze mogelijkheid om uw deadlines te halen.

person holding black and silver dj controller

Doen

Op het eind van de dag moet het werk gedaan zijn. 

Dus wat we beloven dat doen we en dit dragen we hoog in het vaandel. 

Als er aan onze kant onvoorziene omstandigheden voorvallen, dan verzuchten we niet ontredderd maar gaan we onmiddellijk aan de slag om een – desnoods tijdelijke – oplossing te bieden.

two people sitting during day

Eerlijk

Bij ons geen (verkoops)praatjes. 

We zijn heel open en transparant en zeggen waarop het staat. Lukt iets niet, dan lukt het niet. Kan het wel, dan weet u het ook. 

We hebben er absoluut geen behoefte aan om mensen in een bepaalde richting te duwen. Dat bespaart zowel u als ons tijd en frustratie, niet?

man sitting facing monitor

Toegankelijk

Wilt u informatie of support, dan zijn we eenvoudig te bereiken. 

We streven er ook naar om u zo snel mogelijk vooruit te helpen. Iedere klant is bij ons even belangrijk. En elk probleem moet worden opgelost. 

Dat u weet dat u bij ons voor alles, en eender wanneer, terechtkunt is onze prioriteit.

Deze tevreden klanten gingen u voor:

We zijn in goed gezelschap.

Waarin wij geloven

Kies bewust voor Ubicum en waarvoor we staan.

Waarom?

Wij willen uiteindelijk dat elk hotel of elke gastenaccommodatie – aan zowel hun gasten als hun medewerkers – elke dag opnieuw 
zorgeloze, innovatieve digitale ervaringen kan bieden. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit in deze tijdsgeest een basisbehoefte is die iedereen op verplaatsing verwacht en simpelweg verdient.

Hoe?

By always being one step ahead. We zorgen ervoor dat we de wensen van de gast en de noden van de medewerker al bedenken voordat zij ze denken. Daarnaast zorgen we voor topproducten die aan alle vereisten tegemoet kunnen komen. En zijn we een loyale en betrouwbare partner langs de zijlijn.

Wat?

Alle hospitality IT die u nodig heeft vindt u op één adres, namelijk dat van ons. Dat gaat van toestellen, licenties, aansluitingen … tot professionele en betrouwbare support en ondersteuning achteraf.

 
Ontdek onze oplossingen >

Werken bij ons

Ontdek of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je oprecht geïnteresseerd in wat we doen? 
En lijkt werken bij ons je wel wat? 

Dan wil je uiteraard meer weten over het team, about how we roll en of jij bij ons past en omgekeerd. Eén ding kunnen we wel al prijsgeven. We gaan voor de attitude en interesse in het vakgebied. Die steken met kop en schouders uit boven een of ander boterbriefje. 

Zin om samen aan iets te bouwen? Klik dan snel door!

​Ik ontdek het nu​

two person standing on gray tile paving